"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom

ChiGyaloglás – Danny Dreyer

Lunarimpex Kiadó
3.300 Ft
2.970 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 260015
Élethosszon át egészségesen és energikusan járható módszer
Szerezhető hűségpontok - csak Sportkonyvek.hu Klub tagoknak: 30
Nem vagy még Sportkonyvek.hu Klubtag?
Csatlakozz *ITT* és élvezd a tagsággal járó előnyöket!
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.300 Ft
2.970 Ft
Kedvezmény: 10%

Leírás és Paraméterek

ChiGyaloglás

Élethosszon át egészségesen és energikusan járható módszer

Forradalmian új program, ami egyesíti a gyaloglást a taichi alapelveivel - az eredmény maximális fizikai, mentális és spirituális erőnlét.
A kíméletes, és jótékony egészségjavító gyaloglás ismét az egyik legnépszerűbb mindennapos testedzési forma lett. Azonban még csak kevesen élvezhetik mindazokat az előnyöket, amiket a gyaloglás nyújthat.
A "ChiGyaloglás"-ban Danny és Katherine Dreyer, a neves gyalogló- és futóedzők megtanítják az általuk kidolgozott módszereket, amelyek a gyaloglást hétköznapi helyváltoztatásból intenzív és hatásos, a mentális, érzelmi és fizikai jó közérzetet emelő testedzéssé alakítják. A Pilates-tornához, a jógához, és a taichihoz hasonlóan a "ChiGyaloglás" is a test rendezését valamint az éberséget hangsúlyozza, miközben a test vázizmait erősíti.

A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez a sok más sportra jellemző feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük.

Ez a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget.

"Első könyvünkben, melynek címe ChiFutás - Forradalmi módszer az erőlködés- és sérülésmentes futáshoz, meg akartuk osztani a futókkal a fájdalom és sérülés nélküli futás lehetőségét, amit pedig oly sokan társítanak a futáshoz. Ebben a könyvben visszatérünk első szerelmünkhöz, a gyalogláshoz.

A nyolcadik fejezetben pedig írunk az egyik legkedvesebb időtöltésünkről, a túrázásról." Azoknak, akik egy fitneszprogram elkezdését fontolgatják, gyaloglással nem csak könnyű indítani, fájdalommentesen és örömtelien, hanem emellett óriási és hosszú távú lehetőségeket is tartogat.

A gyaloglás csodálatos dolog, és sok ember életének természetes része. Sok európai országban bevett szokás a vacsora utáni séta. De akár szükségből gyalogol az ember, akár mert élvezi vagy mert az egészségén akar javítani, a ChiGyaloglás bármely gyalogló tervbe beilleszthető, és határtalan lehetőségeket kínál az egészségünk és általános közérzetünk megjavításához.

ChiGyaloglás, taichi és igazodás az életerőnkhöz. Ebben a könyvben ön a gyaloglással legforradalmibb megközelítéssel találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. Elmagyarázzuk a chi és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén.

A ChiGyaloglás a taichitól, a test energetikai egyensúlyán alapuló ősi harcművészettől kölcsönzött elvekből merít. A taichiban az egyensúly egyszerre eszköz és cél. Ugyanez igaz a ChiGyaloglásra is. Például, energiaegyensúlyt teremthet az életében (a cél), ha egyensúlyt hoz létre a testében, megfelelően beállított gerinccel, kiegyensúlyozott gyalogló formával és egy nagyszerű programmal (ezek az eszközök). Tíz éve vettem részt az első taichi órámon, egy barátom ajánlására.

A taichi mindig szórakoztatott, mert fel akartam deríteni édesapám révén kapott kínai gyökereimet. Amikor besétáltam aznap este az edzésre, és figyeltem Xilin mestert, ahogy erőteljes, mégis kecses módon vezeti az edzést, igen erős otthonosság-érzet söpört végig rajtam. Ugyanazt a jóleső ismerősséget éreztem, amit akkor, ha egy régi baráttal találkozom az utcán. Rögtön tudtam, hogy ez az, ahol lenni akarok. A következő két évben megtanultam teljesen új módon viszonyulni a testemhez és a mozgáshoz általában -- ez a mozgás a véletlenszerű, mindenféle módszer nélküli mozgás helyett tudatos, központból irányított.

Amikor Katherine és jómagam elkezdtük a gyaloglásra alkalmazni ezeket az elveket, és másokat is tanítottunk arra, amit felfedeztünk, viszonylag rövid idő alatt igen látványos eredményeket értünk el. A fájdalmak és kellemetlenségek sorra tűntek el. A tanítványaink megfigyelték, hogy messzebb és gyorsabban valamint sokkal könnyedebben és élvezetesebben tudnak elgyalogolni. A távgyalogló tanítványaink sokkal hamarabb kipihenték egy-egy táv fáradalmait.

chigyaloglás könyv

Cím Chigyaloglás
Kiadó Lunarimpex Kiadó
Szerző Danny Dreyer, Katherine Dreyer
ISBN 9639219816
Oldalszám 246
Méret[mm] 138 x 205 x 15
Tömeg[g] 310

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!