"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom

Legyél a Sportkonyvek.hu Klub tagja!

Csatlakozz a Sportkonyvek.hu Klubhoz, és további 5% kedvezményt kapsz minden könyvre, sőt forintra válthatod jövőbeni hűségpontjaidat!

Lássuk, miért érdemes csatlakozni a Sportkonyvek.hu Klubhoz?

5% kedvezmény a webshop alapkedvezményein felül is. (Kivéve a szezonális akciókat.)

Hűségpont rendszer, amit forintra tudsz váltani a következő vásárláskor

Bónusz 1! 14.000 Ft feletti vásárlás esetén 0 Ft a kiszállítási díj

Bónusz 2! A Sportkonyvek.hu és a G-ADAM Kiadó speciális eseményeire - mint például sportkönyv bemutató, író-olvasó találkozó, nyereményjátékok – soron kívül kaphatsz meghívást 

 

Hogyan lehetsz Sportkonyvek.hu Klub-tag?


A Sportkonyvek.hu Klub tagsághoz regisztrálnod kell webáruházunkba >> EZEN A LINKEN << keresztül, vagy az alábbi gombra történő kattintással. A klubtagság ingyenes, és csak az alapadataidra van szükségünk.

Mi van akkor, ha már regisztrált vásárló vagyok?

A regisztrált felhasználók automatikusan a Sportkonyvek.hu Klub tagjai lesznek, és teljes értékűen élvezhetik a klubtagsággal járó előnyöket.  

 

Milyen áron vásárolhatnak a Sportkonyvek Klub-tagok a webáruházban?
 

A Sportkonyvek.hu Klub tagok automatikusan 5%-os plusz kedvezményt kapnak minden, a www.sportkonyvek.hu webáruházban fellelhető kiadványra (könyvre, magazinra stb.) az állandó online kedvezményeken felül.

Amennyiben majd regisztrált klubtagként jelentkezel be a felületünkre, úgy már a Klubtagoknak járó végleges, kedvezményes árat látod feltüntetve, amely 5%-kal kedvezőbb az online áraknál.

Klubtagként természetesen ezen a klubtagoknak járó kedvezményes áron tudod megvásárolni a termékeket. (Amennyiben kíváncsi vagy a nem klubtagos, normál online kedvezményes árakra, úgy lépj be regisztráció nélkül a webáruházunkba.)  

Milyen kedvezmény jár még a Sportkonyvek.hu Klubtagoknak?
 

A Klubtagokat 14 000 forint feletti kosárérték esetén ingyenes kiszállítással ajándékozzuk meg valamint Hűségpontokat gyűjthetnek, amit a következő vásárlásaik során forintra válthatnak. (Részletes infó a hűségpont rendszerről >>IDE KATTINTVA<< olvasható.) A Klubtagok ezen felül a G-ADAM Kiadó és a Sportkonyvek.hu speciális eseményire, pl. könyvbemutatóira, író-olvasó találkozóira soron kívül kapnak meghívást, illetve különböző nyereményjátékokban vehetnek részt.

Amennyiben további kérdésed van a Sportkonyvek.hu Klubbal kapcsolatban, írj e-mailt az info@sportkonyvek.hu e-mail címünkre vagy hívd munkaidőben a +36 20 482 3433-es telefonszámot, ahol munkatársunk készségesen segít Neked!