"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Funkcionális edzés mesterfokon - Edzéstechnikák edzők, személyi edzők és sportolók számára

Ár:
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 260044
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Jaffa Kiadó

Leírás és Paraméterek

Funkcionális edzés mesterfokon - Edzéstechnikák edzők, személyi edzők és sportolók számára

Az utóbbi években a funkcionális anatómia jobb megértése révén az erőnléti edzés területén is szemléletváltás következett be.

Legújabb Funkcionális edzés mesterfokon könyvében MICHAEL BOYLE, az erő- és erőnléti edzés vezető szakértője megmutatja, milyen irányba halad, és hogyan fejlődik a funkcionális edzés, valamint részletesen bemutatja, hogyan lehet az anatómiai ismereteket hatékonyan integrálni az edzésmunkába, ami által a sérülések előfordulásának csökkenése és a teljesítménynövelés nem zárják ki egymást. A szerző vallja, hogy a valódi megoldás a proaktív hozzáállás, amely áthatja a táplálkozással, mozgással és regenerációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat. A funkcionális edzés egy olyan integrált módszer, amelynek segítségével mindez megvalósítható.

Michael Boyle-nál senki sem járult hozzá nagyobb mértékben a sportolók egészségének fenntartásához és a teljesítményük fokozásához. Új Funkcionális edzés mesterfokon könyve abban segít, hogy elgondolkodj az eddig végzett edzésmunkádon, hogy felülvizsgáld a jelenlegi módszereidet, és közben arra motivál, hogy kitaláld, hogyan lehetsz még jobb.
Eric Cressey, Cressey Performance

Mike Boyle könyve a sokszor félreértelmezett funkcionális edzés világába kalauzolja az olvasókat. Lehetsz edző vagy rehabilitációs szakember ez a Funkcionális edzés mesterfokon könyv kötelező olvasmány.
Lakatos Péter, StrongFirst Girya Master oktató

Michael Boyle a szakma igazi úttörője. Már több mint 25 éve edző, mégsem fél az új gondolatoktól, vagy attól, hogy felülvizsgálja a véleményét az edzéssel kapcsolatos kérdésekben. Jó lenne, ha ez a Funkcionális edzés mesterfokon könyv minden edző könyvtárának alapdarabja volna.
Mike Robertson, Robertson Training Systems

Michael Boyle a teljesítménynövelés legnagyobb szakértője, rengetegen köszönhetik neki, hogy kiváló és eredményes erőnléti edzővé váltak.
Robert Dos Remedios, CSCS, SCCC, 2006-ban az év főiskolai erő- és erőnléti edzője

 Michael Boyle - Funkcionális edzés mesterfokon könyvének ajánlófilmje Lakatos Péterrel és Pozsonyi Zsolttal:https://vimeo.com/105848911
 
Funkcionális edzés mesterfokon könyv a funkcionálsi edzés könyv!
Cím Funkcionális edzés mesterfokon
Szerző Michael Boyle
Kiadó Jaffa Kiadó
Oldal 392
Kötés PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN 9786155418983

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!