"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

2.300 Ft
1.950 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 220004
 A könyv több mint 100  kitűnő játszmát fog csokorba, ráadásul úgy, hogy mindegyik mellé igyekeztem még egy eredeti történetet, sztorit is prezentálni. A sakkapropójú sztorik mesélnek arról, hogy például Ossip Bernstein hogyan sakkozta ki magát 1918-ban a kivégzőosztag elől.....
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
2.300 Ft
1.950 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"Egy izgalmas, fordulatos sakkpartit újrajátszani igazi öröm, ragyogó kikapcsolódás. A könyv több mint 100 ilyen kitűnő játszmát fog csokorba, ráadásul úgy, hogy mindegyik mellé igyekeztem még egy eredeti történetet, sztorit is prezentálni. A sakkapropójú sztorik mesélnek arról, hogy például Ossip Bernstein hogyan sakkozta ki magát 1918-ban a kivégzőosztag elől, szó esik a moszkvai GUM áruház múltjáról és jelenéről, járunk a spanyol bikaviadalok híres helyszínén, Linaresben, meglátogatjuk Charlie Chaplint Hollywoodban és megemlékezünk Cook kapitányról is, akit Hawaii szigetén egy félreértésből kifolyólag meglehetősen alaposan megöltek a bennszülöttek.

A 2007 és 2011 között íródott és a Népszabadság sakkrovatában publikált sakkszösszenetek foglalkoznak az elmúlt évek történéseivel, így természetesen az indiai Anand világbajnoki sikerével, a szinte semmiből felbukkanó norvég csodagyerek, Magnus Carlsen szárnyalásával és persze az itthoni sztárok, Portisch Lajos, Polgár Judit, Almási Zoltán, Lékó Péter és a legfiatalabb nagymester, Rapport Richárd eredményeivel is. Olvashatnak régmúlt bajnokokról, például Steinitzről, Aljechinről, Capablancáról vagy a "3K"-ról, azaz Korcsnojról, Karpovról és Kaszparovról is." (a Szerző)
Szerző Kállai Gábor
KIadó Alfadat-Press Nyomdaipari Kft.
ISBN 9638103901
Oldalszám 214
Méret[mm] 154 x 218 x 15
Tömeg[g] 380

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!