"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

2.300 Ft
1.950 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 220004
 A könyv több mint 100  kitűnő játszmát fog csokorba, ráadásul úgy, hogy mindegyik mellé igyekeztem még egy eredeti történetet, sztorit is prezentálni. A sakkapropójú sztorik mesélnek arról, hogy például Ossip Bernstein hogyan sakkozta ki magát 1918-ban a kivégzőosztag elől.....
Csomagátvételi pont
ÚJ! Csomagátvételi pont Budapest szívében, a Jókai utcában
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
2.300 Ft
1.950 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"Egy izgalmas, fordulatos sakkpartit újrajátszani igazi öröm, ragyogó kikapcsolódás. A könyv több mint 100 ilyen kitűnő játszmát fog csokorba, ráadásul úgy, hogy mindegyik mellé igyekeztem még egy eredeti történetet, sztorit is prezentálni. A sakkapropójú sztorik mesélnek arról, hogy például Ossip Bernstein hogyan sakkozta ki magát 1918-ban a kivégzőosztag elől, szó esik a moszkvai GUM áruház múltjáról és jelenéről, járunk a spanyol bikaviadalok híres helyszínén, Linaresben, meglátogatjuk Charlie Chaplint Hollywoodban és megemlékezünk Cook kapitányról is, akit Hawaii szigetén egy félreértésből kifolyólag meglehetősen alaposan megöltek a bennszülöttek.

A 2007 és 2011 között íródott és a Népszabadság sakkrovatában publikált sakkszösszenetek foglalkoznak az elmúlt évek történéseivel, így természetesen az indiai Anand világbajnoki sikerével, a szinte semmiből felbukkanó norvég csodagyerek, Magnus Carlsen szárnyalásával és persze az itthoni sztárok, Portisch Lajos, Polgár Judit, Almási Zoltán, Lékó Péter és a legfiatalabb nagymester, Rapport Richárd eredményeivel is. Olvashatnak régmúlt bajnokokról, például Steinitzről, Aljechinről, Capablancáról vagy a "3K"-ról, azaz Korcsnojról, Karpovról és Kaszparovról is." (a Szerző)
Szerző Kállai Gábor
KIadó Alfadat-Press Nyomdaipari Kft.
ISBN 9638103901
Oldalszám 214
Méret[mm] 154 x 218 x 15
Tömeg[g] 380

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!