"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom

Pelé – Önéletrajz

3.990 Ft
Cikkszám: 190029
A világ legnagyszerűbb labdarúgója önéletrajzában elénk tárja csodálatos élete és pályafutása teljes történetét. Pelé könyve alapvető fontosságú mű minden sportkedvelő számára.
Szerezhető hűségpontok - csak Sportkonyvek.hu Klub tagoknak: 40
Nem vagy még Sportkonyvek.hu Klubtag?
Csatlakozz *ITT* és élvezd a tagsággal járó előnyöket!
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Pelét még azok is ismerik, akik nem jártasak a labdarúgásban. A minden idők legnagyszerűbb csapatának tartott, 1958 és 1970 közötti brazil válogatott legjobbjaként három alkalommal nyert világbajnokságot, és lett minden idők legjobb góllövője.
De hogyan válhatott ez az ember - egy sportoló, egy a labdarúgók közül - világszerte ismert ikonná? Pusztán azért, mert a legjobb volt abban, amit csinált? Vagy valamely más értéke miatt tartjuk őt nagyra?
1940. október 23-án, a brazíliai Trés Coracoes egyik szegény családjában született a később Pelé néven ismertté vált fiú. Gyermekként az utcán focizott, apja - aki maga is nagyszerű labdarúgó volt, amíg egy térdsérülés ketté nem törte pályafutását - tanítása mellett. Pelé cipőpucolóként dolgozott, hogy egy kis zsebpénzhez jusson, és amikor tizenöt évesen a Santos FC-hez igazolt, édesanyjának hosszúnadrágot kellett varrnia a számára - addig ugyanis csupán rövidnadrágjai voltak. A Santosnál azonnal letette a névjegyét: mentora, Waldemar de Brito a klub vezérkara előtt kijelentette, hogy az általa felfedezett fiú a világ legnagyobb futballistája lesz. S bár szavait kezdetben kétkedve fogadták, hamar megmutatkozott, hogy igaza lehet.
A világ legnagyszerűbb labdarúgója önéletrajzában elénk tárja csodálatos élete és pályafutása teljes történetét. A rá jellemző kedvességgel és visszafogottsággal, ám minden részletre kiterjedően számol be játékoskarrierjéről, majd az azt követő pályájáról politikusként és a sport nemzetközi nagyköveteként. Pelé könyve alapvető fontosságú mű minden sportkedvelő számára.

Szerző Orlando Duarte, Alex Bellos
Kiadó Gabo Kidó
ISBN 9636893712, 9636897116
Oldalszám 296
Méret[mm] 159 x 237 x 28
Tömeg[g] 570

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!