"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Hold'em Cash game 1-2

Ekren Könyvkiadó
9.980 Ft
8.480 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 170007
A póker virágzásának első évét a no-limit hold’em versenyek iránti érdeklődés jellemezte. Manapság a játékosokat sokkal inkább a póker egyik összetettebb formája, a no-limit cash game vonzza.

Harrington megtanítja azokat az alapfogalmakat, melyek uralják a deep-stack cash game-t. Miután tárgyalta a deep-stack cash game mögött meghúzódó alapvető fogalmakat, Harrington egy komplett stratégiát is bemutat a post-flop játékról, majd megtanítja mi a különbség az egy játékos valamint a több játékos ellen játszott post-flop játék között. Ha no-limit holdem cash game-t játszol mindenképp el kell olvasnod ezt a könyvet.

Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
9.980 Ft
8.480 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

A póker népszerűségének robbanásszerű növekedéséhez az első években a no limit hold ’em versenyek iránti érdeklődés adta a lendületet. Az utóbbi időben azonban egyre több játékost vonz a hold ’em egy másik, még összetettebb formája – a készpénzes játék.

A Hold ’em Cash game első kötetében Dan Harrington megismerteti az alapelveket, amelyek a sok-zsetonos készpénzes játékokban útbaigazítást adhatnak. Megtanulhatjuk, hogyan igazítsuk indulási követelményeinket zsetonkészletünk nagyságához; hogyan ismerjük fel a „gyengébb” indulókezek megtévesztő erejében rejlő értékeket; vagy miként fordítsuk saját javunkra a bank mellett való elkötelezettség jelenségét.
Harrington bemutatja a sok-zsetonos készpénzes játékok hátterében meghúzódó alapelveket. Komplett stratégiát mutat be a flop utáni játékra, majd azt is megtanítja, mit változtassunk rajta több ellenféllel szemben.
Ez a könyv kötelező olvasmány minden készpénzes játékos számára!

Dan Harrington elnyerte az 1995 évi Póker Világbajnokság 10.000 dollár nevezési díjú no limit hold’ em versenyének arany karkötőjét és vele a világbajnoki címet, és ő volt az egyetlen játékos, aki 2003-ban (839 induló közül) és 2004-ben is (2.576 induló közül) eljutott az utolsó asztalig – a szakértők szerint ez volt a Póker Világbajnokság történetében az eddigi legnagyobb siker. A Hold’ em Cash game megírásával Harrington és a kétszeres backgammon világbajnok Bill Robertie megalkotta A KÖNYVET a limit nélküli készpénzes játékokról. Ez a két kötet mindenre megtanít, amire szükségünk lehet, hogy nyerők legyünk a készpénzes játékok világában
 
Sazerzők Dan harrington, Bill Robertie
Kiadó EKREN KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma 794
Borító PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly 930 gr
ISBN 9789638803702
Nyelv MAGYAR

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!