"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Sí-Tábororvosok kézikönyve - utazási orvostan

Zafír Press
2.480 Ft
2.100 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 230005
Hazánkban megkezdődött a sí-tábororvosok képzése,a könyv a képzés szakmai ismeretanyagát tartalmazza.
Ajándék!
Most minden vásárlásod mellé ajándék magazinnal lepünk meg
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
2.480 Ft
2.100 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"Az utazással kapcsolatos betegségekkel foglalkozó tudomány, az utazási orvostan területén meglehetősen hiányos a magyar nyelvű szakirodalom, az ide sorolható sí-tábororvostan témakörében mindeddig nem jelent meg orvosi szakkönyv. Kiadónk hiánypótló mű megjelentetésére vállalkozott, amellyel egyben útjára indította az utazási orvostan egyes szakterületeit feldolgozó könyvsorozatát is. A kötet szakmai szerkesztője és szerzője dr. Felkai Péter, társszerzői: dr. Ágoston Viktornak és Pálos Szabolcs.
A magyar síelők számát 600-800 ezerre becsülik. Egyértelmű az igény, hogy a síelőkkel kapcsolatba kerülő orvosok rendelkezzenek a síelők ellátásához, illetve egészségük megőrzéséhez szükséges speciális ismeretekkel.
Hazánkban megkezdődött a sí-tábororvosok képzése, ahol a síelőket az utazás előtt felkészítő és a csoportokat kísérő orvosoknak, valamint a táborokban dolgozó sí-tábororvosoknak nélkülözhetetlen orvosi ismeretek átadására kerül sor.
Könyvünk a képzés szakmai ismeretanyagát tartalmazó kézikönyv, amely tömör, de gyakorlatias formában, gazdagon illusztrálva, didaktikusan ismerteti a sí-tábororvos feladatkörét és a síeléssel kapcsolatos speciális orvosi információkat." (A kiadó)
Szerző dr.Felkai Péter
Kiadó Zafír Press
ISBN 9630613476
ISSN 1788-4055
Oldalszám 96
Méret[mm] 143 x 195 x 6
Tömeg[g] 150

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!