"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Messi Nem király és nem Isten - A világ legjobb futballistája

Ár:
2.990 Ft
2.540 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 190160
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Gabo Könyvkiadó

Leírás és Paraméterek

Messi   Nem király és nem Isten   A világ legjobb futballistája

Kicsoda valójában Lionel Messi? Az írók, hogy válasz kapjanak a kérdésre, beutazták a Földett Katartól Brazíliáig Dél-Afrikán, Németországon, Kínán és Svájcon, no és természetesen Spanyolországon és Argentínán át. Beszéltek a rokonokkal és a csapattagokkal, személyi edzőivel és a táplálkozási szakértőjével, volt ügynökeivel és orvosaival.

A Nem király és nem Istenből megismerhetjük, hogy  mitől lett Lionel  Messi ennyire fantasztikus labdarúgó, és rávilágít a családja és a játékosügynökök közötti problémákra is. Leleplezi a róla terjedő rágalmakat is.

A Nem király és nem Isten könyv bemutatja a Cristiano Ronaldóval való versenyfutását, a José Mourinhóval folyt vitáit, illetve Messi és

Pep Guardiola nem mindíg felhőtlen  kapcsolatát.

Linoel Messi könyve bemutatja még a feleségét, Antonellát, valamint  az argentín szurkolók  szeretetének elnyeréséért vívott harcát.

Sebestián Fest és Alexandre Juillard egyedülálló, kimerítően tájékoztató, adatokkal gazdagon ellátott életrajza korábban nem ismert részletekkel és bizalmas információkkal szolgál annak a sztárnak az életéről, aki oly sokszor kápráztatta már el a világ futballközvéleményét.
 

Cím Messi Nem király és nem Isten - A világ legjobb futballistája
Szerző Sebastián Fest - Alexandre Juillard
Kiadó Gabo Kiadó
Oldalak száma 298
Borító fűzött
ISBN 9789636899721
Kiadás éve 2016

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!