"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Ne csak a labdát nézd! - Amerikai football szakértő szemmel

Candover Kft.
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180003
A könyv azért létezhet, mert Te, a szurkoló szeretted volna kezedben tartani. Nagyon hálásak vagyunk a sok remek visszajelzésért, amik az első kiadás információgazdagságát dicsérték. Reméljük, hogy  hasonlóan fogsz örülni ennek a felhasználóbarát verziónak is." (Részlet a prológusból)
Csomagátvételi pont
ÚJ! Csomagátvételi pont Budapest szívében, a Jókai utcában
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"Sok olyan footballrajongóval találkoztunk, akik azt mesélték, hogy a Ne csak a labdát nézd! - Amerikai futball szakértő szemmel első kiadását annyit forgatták, hogy a könyv elkezdett szétesni. Ennél nagyobb dicséretet, ha akartak, sem mondhattak volna.
Az olvasók szamárfület hajtottak jó pár oldalra, jegyzeteltek a margóra, és kiemelték azokat a részeket, amelyekre a szezon során többször visszatértek. Keményen megedzették a könyvüket. Mi pontosan ebben reménykedtünk, amikor kiadtuk azt.

Amit most az olvasó a kezében tart, a Playbook-változat, és arra biztatjuk, nyugodtan használja jegyzetfüzetként. A szegélyeken és a margókon hagyott többlethelyek pontosan arra szolgálnak, hogy jegyzeteljenek rájuk. A könyv kemény borítás és ragasztás helyett spirálozást kapott, így lehet majd igazán útmutató, aminek eredetileg is szántuk. Emellett az első kiadáshoz képest új fejezetek kerültek be, amik a speciális egységek munkájára és a sérülések kezelésére összpontosítanak. A már meglévő fejezeteket is új információkkal bővítettük (például az NFL-draft jelentősége a tizennegyedik fejezetben), a könyv többi részét pedig frissítettük, vagy kiegészítettük. Új diagramok és táblázatok segítenek hozzá, hogy a footballt más módon nézhessük, és több résznél plusz hellyel is próbáltuk segíteni a saját jegyzetek készítését.
A könyv azért létezhet, mert Te, a szurkoló szeretted volna kezedben tartani. Nagyon hálásak vagyunk a sok remek visszajelzésért, amik az első kiadás információgazdagságát dicsérték. Reméljük, hogy  hasonlóan fogsz örülni ennek a felhasználóbarát verziónak is." (Részlet a prológusból)

Pat Kriwan az egyik legnépszerűbb és legtekintélyesebb NFL szakértő aki a Movin the Chains rádióműsor házigazdája az NFL rádióban, valamint az nfl.com szerkesztője. 25 évet töltött el edzőként az amerikai football világában közép és főiskolai majd NFL csapatoknál, mielőtt kinevezték a New York Jets sportigazgatójának.

"Footballkarrierem több mint 30 éve alatt nem ismertem nála nagyobb szaktudású embert, akinek ráadásul kivételes rálátása van az NFL világára" - Dan Marino a Football Hírességek Csarnokába beválasztott irányító.

A Magyar Amerikai Football Szövetség ajánlásával.

Szerző Pat Kirwan, David Seigerman
Kiadó Candover Kft
Eredeti cím Take Your Eye Off The Ball - How to watch football by knowing where to look
ISBN 9638989901
Oldalszám 304
Méret[mm] 192 x 246 x 28
Tömeg[g] 710

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 02. 12.
Végre értem az NFL-t! :)