"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Ne csak a labdát nézd! - Amerikai football szakértő szemmel

Candover Kft.
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180003
A könyv azért létezhet, mert Te, a szurkoló szeretted volna kezedben tartani. Nagyon hálásak vagyunk a sok remek visszajelzésért, amik az első kiadás információgazdagságát dicsérték. Reméljük, hogy  hasonlóan fogsz örülni ennek a felhasználóbarát verziónak is." (Részlet a prológusból)
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"Sok olyan footballrajongóval találkoztunk, akik azt mesélték, hogy a Ne csak a labdát nézd! - Amerikai futball szakértő szemmel első kiadását annyit forgatták, hogy a könyv elkezdett szétesni. Ennél nagyobb dicséretet, ha akartak, sem mondhattak volna.
Az olvasók szamárfület hajtottak jó pár oldalra, jegyzeteltek a margóra, és kiemelték azokat a részeket, amelyekre a szezon során többször visszatértek. Keményen megedzették a könyvüket. Mi pontosan ebben reménykedtünk, amikor kiadtuk azt.

Amit most az olvasó a kezében tart, a Playbook-változat, és arra biztatjuk, nyugodtan használja jegyzetfüzetként. A szegélyeken és a margókon hagyott többlethelyek pontosan arra szolgálnak, hogy jegyzeteljenek rájuk. A könyv kemény borítás és ragasztás helyett spirálozást kapott, így lehet majd igazán útmutató, aminek eredetileg is szántuk. Emellett az első kiadáshoz képest új fejezetek kerültek be, amik a speciális egységek munkájára és a sérülések kezelésére összpontosítanak. A már meglévő fejezeteket is új információkkal bővítettük (például az NFL-draft jelentősége a tizennegyedik fejezetben), a könyv többi részét pedig frissítettük, vagy kiegészítettük. Új diagramok és táblázatok segítenek hozzá, hogy a footballt más módon nézhessük, és több résznél plusz hellyel is próbáltuk segíteni a saját jegyzetek készítését.
A könyv azért létezhet, mert Te, a szurkoló szeretted volna kezedben tartani. Nagyon hálásak vagyunk a sok remek visszajelzésért, amik az első kiadás információgazdagságát dicsérték. Reméljük, hogy  hasonlóan fogsz örülni ennek a felhasználóbarát verziónak is." (Részlet a prológusból)

Pat Kriwan az egyik legnépszerűbb és legtekintélyesebb NFL szakértő aki a Movin the Chains rádióműsor házigazdája az NFL rádióban, valamint az nfl.com szerkesztője. 25 évet töltött el edzőként az amerikai football világában közép és főiskolai majd NFL csapatoknál, mielőtt kinevezték a New York Jets sportigazgatójának.

"Footballkarrierem több mint 30 éve alatt nem ismertem nála nagyobb szaktudású embert, akinek ráadásul kivételes rálátása van az NFL világára" - Dan Marino a Football Hírességek Csarnokába beválasztott irányító.

A Magyar Amerikai Football Szövetség ajánlásával.

Szerző Pat Kirwan, David Seigerman
Kiadó Candover Kft
Eredeti cím Take Your Eye Off The Ball - How to watch football by knowing where to look
ISBN 9638989901
Oldalszám 304
Méret[mm] 192 x 246 x 28
Tömeg[g] 710

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 02. 12.
Végre értem az NFL-t! :)