"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Magyarok Nagy pályán – Hegyi Iván

SPRINT KIADÓ
4.990 Ft
4.240 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 190044
 A magyar labdarúgás nagyjait számba venni aligha nem csak lexikonkészítők vállalkozhatnak. Hegyi Iván  nem erre készül: "csupán" 48 legendás alak portréját rajzolja meg.
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
4.990 Ft
4.240 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

Magyarok Nagy pályán      Hegyi Iván

A magyar labdarúgás nagyjait számba venni aligha nem csak lexikonkészítők vállalkozhatnak. Hegyi Iván és a Sprint Kiadó nem erre készül: "csupán" negyvennyolc legendás alak portréját rajzolja meg.

A tablóról a névsornál többet talán semmi sem mond:
Albert Flórián, Baróti Lajos, Bene Ferenc, Bozsik József, Buzánszky Jenő, Czibor Zoltán, Deák Ferenc, Détári Lajos, Farkas János, Fazekas László, Garaba Imre, Göröcs János, Grosics Gyula, Guttmann Béla, Hidegkuti Nándor, Illovszky Rudolf, Kocsis Sándor, Kubala László, Lakat Károly, Lóránt Gyula, Machos Ferenc, Mándi Gyula, Mátrai Sándor, Mészöly Kálmán, Novák Dezső, Nyilasi Tibor, Orth György, Östreicher Emil, Palotai Károly, Plattkó Ferenc, Puhl Sándor, Puskás Ferenc, Rudas Ferenc, Sándor Károly, Sárosi György, Schaffer Alfréd, Schlosser Imre, Sebes Gusztáv, Sipos Ferenc, Szepesi György, Szusza Ferenc, Szűcs Lajos, Takács II József, Tichy Lajos, Törőcsik András, Várady Béla, Zsák Károly, Zsengellér Gyula szerepel a fotókkal, karikatúrákkal gazdagon illusztrált kötetben.

Ranglistáról nincs szó; ilyet nem mertünk felállítani. Inkább arra törekedtünk, hogy a jelenkor fiatalságának megmutassuk, micsoda egyéniségekre lehet büszke a hazai futball és Magyarország, s hogy az idősebbeknek felidézzük, kikért voltak oda oly nagyon. Derűs és szomorkás (sport)emberi történetek sorakoznak a Magyarok a nagy pályán lapjain; ezek mozzanataira olykor még azok is rácsodálkoznak majd, akik sok mindent tudnak az itthoni labdarúgás történetéről.

A már jó néhány sikeres sportkönyvet közre adó Hegyi Iván újabb Magyarok nagy pályán kötete alapos és olvasmányos munka, amely a különleges karrierek hátterét is megvilágítja. A könyvvel a Magyar Labdarúgó Szövetség megalapításának 110. évfordulója előtt is tisztelgünk. Azok, akik megjelennek e kötetben, az ,,évszázad keretét" alkothatnák, nyilván másokkal együtt, mert oly hosszú a kitűnőségek listája, hogy a teljesség igényével nem léphettünk fel. Bár a negyven nyolcból nem engedtünk.

magyarok nagy pályán könyv

Cím Magyarok nagy pályán
Szerző Hegyi Iván
KIadó Sprint kiadó
ISBN 9789638827395
Oldalak száma 200
Borító keménytánlás
Súly 890 gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!