"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü

Krav Maga

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 150022
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Jaffa Kiadó

Leírás és Paraméterek

Krav Maga    Imi Sde-Or

A Krav Maga  egy igen fejlett önvédelmi és taktikai rendszer, melyről  mindenhol a világon elismeréssel beszélnek átgondolt, hatékony és könnyen elsajátítható  praktikus módszereiért.

Sok világszár, köztük  Jennifer Lopez (https://www.youtube.com/watch?v=TgOKM0rxsTg) vagy Kristiana Lokken, James Belushi vagy  James Gandolfini hirdeti  az Egyesült Államokban a lakosság körében, addig  amerikai szervezetek - CIA, FBI, LAPD SWAT - használják a Krav-Magát.. Ezt a az önvédelmi és taktikai rendszert  megtaláljuk a Svéd, a Finn és Lengyel fegyveres erőknél és  már számos magyar fegyveres testületnél  is.

A Krav Magát Imi Sde-Or (Lichtenfeld) nagymester (1910-1998) fejlesztette ki az Izraeli Védelmi Erők részére,  amelyet aztán módosítottak  a civil igények megfelelően. A rendszer lényege, hogy a hétköznapi emberek, fiatalok és öregek, férfiak és nők egyaránt  alkalmazhassák fizikai erejüktől függetlenül. A Krav Maga könnyen megtanulható  természetes módszerek, a modern és a jól tervezett edzésmódszerek valamint a  védelmi taktika együttesen olyan önvédelmi rendszert generáltak, mely kifejezetten egyszerű, hiszen ez  a Krav Maga sikerének záloga.

A Krav Maga könyv a  teljes rendszer jelentős részét tartalmazza, beleértve a haladó technikákat is.

  Ez az egyetlen  krav maga  könyv, melyet az alapító, Imi Sde-Or és tanítványa, Eyal Yanilov írtak. Az 500 fotót tartalmazó karv maga könyv kiemelten foglalkozik  a halálos fenyegetések gyors és hatékony elhárításával. Részletesen foglalkozik a szúró és  vágószerszámokkal, a  tompa tárggyakkal  vagy lőfegyverrel felszerelt támadó hatástalanításával.

krav maga könyv

Cím Krav Maga
Szerző Imi Sde-Or a Krav Maga megalapítója, Eyal Yanilov vezető oktató
Kiadó Jaffa kiadó
Kiadás éve 2006
ISBN 9789639604117
Terjedelem 242
Formátum 140*200
Kötészet :kartonált
Súly 400g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő