"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Kosárlabda Atlantától Washingtonig - Minden, amit az NBA csapatairól tudni kel

Ár:
5.990 Ft
5.090 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180056
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A "Kosárlabda Atlantától Washingtonig" c. munka elődjétől eltérően nem egy-egy legendás kosaras, vagy aktív félisten bemutatására helyezi a hangsúlyt, hanem a 30 NBA-alakulat históriáját veszi górcső alá a kezdetektől egészen 2005 szeptemberéig. Olyan NBA-fanoknak készült, akik a lehető legtöbbet szeretnék megtudni kedvenc csapatuk múltjáról, eredményeiről, legendás kosarasairól, vezetőiről, edzőiről, egy szóval mindenről, ami a klubok történetében fontos, lényeges.

"A stílus maga az ember" mondta valaki egyszer nagyon bölcsen. Nos, ez a könyv ismét erőteljesen magán viseli a stílusomat, vagyis akinek tetszett a már említett "előzmény", az ez utóbbi írást is szívesen olvassa majd, akinek nem, az ismét csalódni fog. Újabb agyszüleményemet próbáltam megint olyan ismeretanyaggal feltölteni az általam szórakoztatónak és olvasmányosnak gondolt mondatfüzérek leple alatt, amely még a legelvakultabb fanatikusok, élő lexikonnak számító szakértők számára is tud majd újat mondani.

Minden csapatot azonos alcímek alá rendeztem. A klub főbb eredményei és rekorderei után következik a "Klubhistória" rovat, ami 2004-ig mutatja be az adott franchise történetét.

A "Visszapillantó 2004-2005" önmagáért beszél, pár év múlva jó lesz majd elővenni, ha az elmúlt idény történései kezdenek feledésbe merülni.

A "Kulcsfigura"-szekció igazi vegyestálnak készült. Némelyik csapatnál aktív kosarast, kevesebbnél visszavonult bálványt találhattok ott, mutatóba becsúszik 1-1 tulajdonos és vezetőedző is. Kiválasztásuk nem hasraütéses alapon történt, úgy gondoltam, hogy Nekik volt vagy lesz kulcsszerepük csapatuk történelmében.

Könyvem büszkeségének tartom a 30 "Kisokos"-rovatot, itt "mindent bele" alapon mindenki ezernyi érdekességet, statisztikát, jó sztorit olvashat kedvenc csapatáról.

Az "Álomcsapatok" összeállítása némely alakulat esetében komoly fejtörést okozott, de mindenhol azt az ötöst állítottam össze, ami szerény véleményem szerint a klub legerősebbje. Válogatásom itt erősen szubjektív, lehet vele vitatkozni...

Szerző Báthory László
Kiadó DIME SPORT KIADÓ BT
Oldalak száma 180
Borító CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly 1060 gr
ISBN 9799632191897
Kiadás éve 2005
Illusztráció SZÍNES KÉPEKKEL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!