"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Kelj fel és járj! Túlélni az NFL-t a rakás alján Nate Jackson

Ár:
3.695 Ft
3.140 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180059
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Kiadó: Cser Kiadó

Leírás és Paraméterek

Kelj fel és járj!   Túlélni az NFL-t a rakás alján                Nate Jackson    

Minden idők legjobb NFL-memoárja! - Rolling Stone magazin szerint, a New York Times véleménye az, hogy  "ott van benne mindaz, amit egy jó sportkönyvtől vársz (és mégis csak nagyon ritkán kapsz meg): egyszerre vicces, mocskos, bensőséges, őszinte és emberi".

Mi lesz abból, ha egy okos és érzékeny fiatal srác elhatározza, hogy a világ egyik legbrutálisabb sportját, az amerikai futballt a legmagasabb szinten akarja játszani? Jó esetben egy olyan letehetetlen könyv, mint a Kelj fel és járj!
Nate Jackson az esélytelenek nyugalmával indult neki, hogy megpróbáljon bekerülni az NFL-be, és töltött el aztán hat évet (az átlagos ottani játékoskarrier idejének pont a dupláját) a Denver Broncos, a San Francisco 49ers és a Cleveland Browns játékosaként.
Milliós fizetésű sztárokkal játszott együtt, miközben folyton rettegett a kirúgást jelentő telefonhívástól, de végül a kezdőcsapatba verekedte magát. Fanyar humorral és kendőzetlen őszinteséggel megírt könyve erről a hihetetlen utazásról szól.
Sérülések, fájdalomcsillapító-függőség, pénz, barátságok, mindenre kapható csajok, öngyűlölet, depresszió és persze a csodálatos, mindenek felett álló amerikai futball: az NFL alulnézetből.

A kritikákból:
A Kelj fel és járj könyvben ott van benne mindaz, amit egy jó sportkönyvtől vársz (és mégis csak nagyon ritkán kapsz meg): egyszerre vicces, mocskos, bensőséges, őszinte és emberi. (The New York Times)

A Kelj fel és járj! a legjobb könyv az összes közül, amit az NFL mindennapjairól egykori játékosok írtak. Sőt, valószínűleg szimplán a legjobb könyv, amit az NFL mindennapjairól valaha is írtak. (Stefan Fatsis, az A Few Seconds Of Panic című sportkönyv szerzője)

Nate Jackson Kelj fel és járj! kitűnő kötete ledönti a profi amerikaifutballt övező mítoszokat, lebilincselő őszinteséggel mesél az NFL-ről és a játékosokról, akik közül sokan az egészségüket és életüket is kockára teszik a karrierért, ami gyakrabban ér véget halk pukkanással, mint nagy durranással. A csillogás mellett az árnyoldalakról is mindent megtudunk, anélkül, hogy mindez panaszkodásba és önsajnálatba csapna át.

Tényleg jó a könyv a Kej fel és járj! - ez a srác nagyon tud írni. (Ben Fountain, a Billy Lynns Long Halftime Walk című könyv szerzője)

A Kelj fel és járj! a teljes igazságot tárja elénk az NFL-ről. Fájdalmasan őszinte és mégis nagyon szórakoztató, az utóbbi idők messze legjobb könyve a profi futballról. (Scott Raab, a The Whore Of Akron című könyv szerzője)

Kiadó CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KER. Kft.
Oldalak száma 248
Borító kartonált
Súly 350 gr
ISBN 9789632785042
Várható megjelenés 2016.10.16

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 01.