"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Játsszunk még! Del Piero Alessandro

Ár:
2.900 Ft
2.290 Ft
Kedvezmény: 21%
Cikkszám: 190020
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kicsoda neked Alessandro Del Piero? Nyilván elsősorban a játékos, aki a róla elnevezett szögben igazít egyet a labdán, és te már tudod, hogy mindjárt felugrasz. A srác a feleségével a Burgman-reklámból? Vagy csak az unalomig ismételt Lovag, aki nem hagyja magára szíve hölgyét még akkor sem, ha kényszerű száműzetésbe kell követnie a másodosztályba? A Juventus csapatkapitánya, aki mindent megnyert a klubbal szűk két közös évtizedük alatt? Ezt a te dolgod eldönteni.

Alex viszont szeretné, hogy megtudjátok, milyennek látja ő Alessandro Del Pierót. A könyv tehát önéletrajzi ihletésű, de távolról sem egyszerű önéletrajz, hiszen azt „ráér még megírni, ha majd visszavonul”. Most viszont még játszani akar, innen a cím: Giochiamo ancora - Játsszunk meg!

"Mi leszek, ha nagy leszek?" Az iskolapadot koptató venetói kissrác túl félénk volt ahhoz, hogy reális választ adjon a kérdésre. Pedig tudta, hogy tehetséges, és azt is tudta, hogy mivé szeretne válni. Innen indul az utazás, ami rengeteg nagy meccset, nagy győzelmet érint. Alex arról mesél nekünk, miként élte meg a sikert, a kudarcot, a sérüléseket, a doppingvádakat, a magánéleti tragédiákat.

Alessandro nem prédikál: mesél. Filozofikus magasságokból az egyszerű futballista szintjéig, serdülő tehetségtől az ünnepelt világsztárig, vb-elődöntőn szerzett góltól az utolsó pillanatban elbukott bajnoki címig tart a közös utazás.

Alessandro Del Pietro - bár a csúcsfocitól visszavonult - nem hagyta abba: még mindig nála van a labda!
Szerző Del Piero Alessandro
Kiadó Akadémiai Kiadó
Eredeti cím Giochiamo ancora
ISBN 9630594141
Oldalszám 172
Méret[mm] 129 x 199 x 16
Tömeg[g] 310

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!