"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Hullámlovasok - A világ legveszélyesebb hulláma: a tahiti Teahupoo

Gabo Könyvkiadó
6.500 Ft
5.520 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 250001
A kötet és csodálatos képei a világ legnagyszerűbb hullámairól mesélnek. A sportfotózás legrendkívülibb képei közül néhány megtalálható ebben a kötetben: szerzőjük a Teahupoo hullámainak ajánlotta őket, valamint azoknak a merész, legendás hullámlovasoknak, akik szembenéznek a hullám kihívásával.
Ajándék!
Most minden könyvvásárlásod mellé ajándék magazinnal lepünk meg
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
6.500 Ft
5.520 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

Teahupoo hullámai a földkerekség legveszélyesebbjei - a természet hatalmas erejének megtestesülései. Akkor érkeznek Tahiti Nui szigetéhez, ha a megfelelő természeti körülmények lehetővé teszik. Több száz tonnányi víz alakítja ki a tökéletes hullámot, a vízcsövet, mely oly hosszú és oly félelmetes, mint az örökkévalóság maga - e tengeri szörny képes mindent elpusztítani, ami az útjába kerül... vagyis csak majdnem mindent.
A kötet és csodálatos képei a világ legnagyszerűbb hullámairól mesélnek. A sportfotózás legrendkívülibb képei közül néhány megtalálható ebben a kötetben: szerzőjük a Teahupoo hullámainak ajánlotta őket, valamint azoknak a merész, legendás hullámlovasoknak, akik szembenéznek a hullám kihívásával és a tudósoknak, akik tanulmányozták. Végül, a könyv tiszteleg Tahiti csodálatos és bátor lakói előtt, akik pontosan tudják, adni sokkal jobb, mint kapni.
Szerző McKenna, Tim
Kiadó Gabo Kiadó
ISBN 9636890728
Oldalszám 188
Méret[mm] 350 x 241 x 20
Tömeg[g] 1580

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!