"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü

Harcsahorgász iskola A harcsavadászat

Cikkszám: 160028
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Harcsahorgász iskola  A harcsavadászat

Mottó A harcsahorgász egy olyan különleges élőlény, amely viselkedésének megértésére a normális embereknek még kísérletet sem érdemes tenniük.

Az olyan lehetetlen lenne, mint a televízió működési elvét megérteni az elektromosság ismerete nélkül. Én harminc évig dédelgettem magamban a gondolatot és a vágyat, mire sikerült egy olyan jó barátra szert tennem, aki önzetlenül bevezetett a harcsahorgász módszerek új világába.

Évtizedek óta az orrom előtt volt jó néhány szürkeharcsa, de nem ismertem fel a jelenlétüket, nem ismertem azokat a jeleket, azokat a kódokat, amelyek ismeretében már olyan jelenségekre figyelek, amikre azelőtt ügyet sem vetettem, és amelyek ismeretében, mint amikor a ködöt elfújja szél, kinyílott előttem a látóhatár.

A könyv főleg a harcsavadászat, fészekhorgászat kérdéseit feszegeti. Olyan titkokat tár elénk, olyan jelenségekre hívja fel a figyelmünket, amelyek ismeretében nekikezdhetünk az általunk horgászott vizeken eredménnyel megkeresni, megtalálni és meg is fogni az ott élő kapitális harcsákat. Olti Miklóss

Harcsahorgász iskola könyv

Szerző Olti MIklós
Kiadó Underground Kiadó, 2014
Oldal 148 oldal
Kötés papír / puha kötés
ISBN 9789630886604

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő