"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Harcsahorgász iskola A harcsavadászat

3.900 Ft
3.310 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 160028
 A könyv főleg a harcsavadászat, fészekhorgászat kérdéseit feszegeti. Olyan titkokat tár elénk, olyan jelenségekre hívja fel a figyelmünket, amelyek ismeretében nekikezdhetünk az általunk horgászott vizeken eredménnyel megkeresni, megtalálni és meg is fogni az ott élő kapitális harcsákat.
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.900 Ft
3.310 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

Harcsahorgász iskola  A harcsavadászat

Mottó A harcsahorgász egy olyan különleges élőlény, amely viselkedésének megértésére a normális embereknek még kísérletet sem érdemes tenniük.

Az olyan lehetetlen lenne, mint a televízió működési elvét megérteni az elektromosság ismerete nélkül. Én harminc évig dédelgettem magamban a gondolatot és a vágyat, mire sikerült egy olyan jó barátra szert tennem, aki önzetlenül bevezetett a harcsahorgász módszerek új világába.

Évtizedek óta az orrom előtt volt jó néhány szürkeharcsa, de nem ismertem fel a jelenlétüket, nem ismertem azokat a jeleket, azokat a kódokat, amelyek ismeretében már olyan jelenségekre figyelek, amikre azelőtt ügyet sem vetettem, és amelyek ismeretében, mint amikor a ködöt elfújja szél, kinyílott előttem a látóhatár.

A könyv főleg a harcsavadászat, fészekhorgászat kérdéseit feszegeti. Olyan titkokat tár elénk, olyan jelenségekre hívja fel a figyelmünket, amelyek ismeretében nekikezdhetünk az általunk horgászott vizeken eredménnyel megkeresni, megtalálni és meg is fogni az ott élő kapitális harcsákat. Olti Miklóss

Harcsahorgász iskola könyv

Szerző Olti MIklós
Kiadó Underground Kiadó, 2014
Oldal 148 oldal
Kötés papír / puha kötés
ISBN 9789630886604

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!