"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü

Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Cikkszám: 3000019
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Libri Könyvkiadó

Leírás és Paraméterek

Grey    -  A szürke ötven árnyalata Christian szerint        E. L. James        3299Ft!

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Itt a nagy lehetőség, hogy a  Szürke ötven árnyalata rajongók végre a titokzatos és felkavaró Christian Grey gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

Grey  A szürke ötven árnyalata Christian szerintből megismerhetjük, hogy  a férfi jóképű, kiszámítható, okos és uralkodásra termett. Világa aprólékosan rendezett, pontos szabályok mentén működik, de értelmetlenül üres, egészen  Anastasia Steele megismeréséig. Miben más Anastasia , a csendes szépség? Mi ez az elszakíthatatlan vonzalom? Mi kergeti bele a vakmerő és szenvedélyes kapcsolatba, ami mindkettőjüket felőrli? Grey  A szürke ötven árnyalata Christian szerintből kiderül, hogy a lány keresztül lát e a ridegség álcáján, amivel Christian Grey szörnyű gyermekkorát és szeretethiányát  palástolja. Tudja Anastasia csillapítani a fájdalmat, vagy a Grey lelkében örlödő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki talán az egyetlen reménysugár lehetne az életében?

“Christian rendkívül összetett személyiség” – nyilatkozta E.L.James – “Az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

"A Grey könyvet azoknak az olvasóknak ajánlom, kérleltek…és könyörögtek… és rimánkodtak… és fohászkodtak ezért. Köszönöm nektek mindazt, amit értetem tettetek. Minden nap jobbá teszitek az életem!

Az Ötven árnyalat-trilógiából százhuszonöt millió könyv fogyott az egész világoin, mellyel a legtöbett eladott könyvsorozatt lett könyvkiadás történetében. E. L. James Grey A szürke ötven árnyalata Christian szerint  című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.

A nagy kérdés persze az, hogy mennyire sikerül E.L. James írónőnek igazi férfias gondolatokkal megszemélyesíteni Christian Grey karakterét, vagy ismét a női olvasói szíveket izgatóbb jellemet domborítja ki.

Csak a Grey  A szürke ötven árnyalata Christian szerint olvasása után döntheti el igazán!


 

Cím Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint
Szerző E. L. James
Kiadó Libri Könyvkiadó Kft.
Borító Kartonált
ISBN 9789633107027
Megjelenés 2015.12.01

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő