"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Dávid Kornél Az egyetlen magyar NBA-játékos

Ulpius-ház Könyvkiadó
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180002
Az első és mindmáig egyetlen magyar NBA-játékos kendőzetlen őszinteséggel meséli el, miként tudott hajnalig tartó kaszinózás után is parádézni a sportág történetének legzseniálisabb alakja, Michael Jordan, s vajon miért csatlakozott egy alkalommal rendőregyenruhában a Chicago Bulls küldöttségéhez az extravagáns lepattanókirály, Dennis Rodman
Csomagátvételi pont
ÚJ! Csomagátvételi pont Budapest szívében, a Jókai utcában
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

Ha nem próbálják ráerőszakolni, hogy álljon be a kapuba, Dávid Kornél talán sohasem fordít hátat a futballnak. Védeni azonban nem volt kedve, ezért sportágat váltott, s bár későn kezdett kosárlabdázni, szédületes karriert futott be.
Az első és mindmáig egyetlen magyar NBA-játékos kendőzetlen őszinteséggel meséli el, miért fordultak ellene annak idején a szurkolók szűkebb hazájában, Zalában; már élvonalbeli játékosként mi okból kapott pofont az edzőjétől; s arról is kifejti véleményét, hogyan süllyedhetett ilyen mélyre a legutóbbi, 1999-es EB-szereplés óta a férfiszakág Magyarországon.
Az eddig sehol fel nem idézett történetekből kiderül, miként tudott hajnalig tartó kaszinózás után is parádézni a sportág történetének legzseniálisabb alakja, Michael Jordan, s vajon miért csatlakozott egy alkalommal rendőregyenruhában a Chicago Bulls küldöttségéhez az extravagáns lepattanókirály, Dennis Rodman.
A Chicagónál, a Clevelandnél, a Torontónál, a Detroitnál és a Washingtonnál is megforduló 127-szeres válogatott önéletrajza arra a gyakorta elhangzó kérdésre is választ ad, van-e alapja az NBA-t érő drog- és doppingvádaknak.
Cím Dávid Kornél Az egyetlen magyar NBA-játékos
Szerző Dávid Kornél, S. Tóth János
Kiadó Ulpius-ház Könyvkiadó
ISBN 9633831663
Oldalszám 288
Méret[mm] 125 x 200 x 16
Tömeg[g] 340

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!