"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Dávid Kornél Az egyetlen magyar NBA-játékos

Ulpius-ház Könyvkiadó
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 180002
Az első és mindmáig egyetlen magyar NBA-játékos kendőzetlen őszinteséggel meséli el, miként tudott hajnalig tartó kaszinózás után is parádézni a sportág történetének legzseniálisabb alakja, Michael Jordan, s vajon miért csatlakozott egy alkalommal rendőregyenruhában a Chicago Bulls küldöttségéhez az extravagáns lepattanókirály, Dennis Rodman
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

Ha nem próbálják ráerőszakolni, hogy álljon be a kapuba, Dávid Kornél talán sohasem fordít hátat a futballnak. Védeni azonban nem volt kedve, ezért sportágat váltott, s bár későn kezdett kosárlabdázni, szédületes karriert futott be.
Az első és mindmáig egyetlen magyar NBA-játékos kendőzetlen őszinteséggel meséli el, miért fordultak ellene annak idején a szurkolók szűkebb hazájában, Zalában; már élvonalbeli játékosként mi okból kapott pofont az edzőjétől; s arról is kifejti véleményét, hogyan süllyedhetett ilyen mélyre a legutóbbi, 1999-es EB-szereplés óta a férfiszakág Magyarországon.
Az eddig sehol fel nem idézett történetekből kiderül, miként tudott hajnalig tartó kaszinózás után is parádézni a sportág történetének legzseniálisabb alakja, Michael Jordan, s vajon miért csatlakozott egy alkalommal rendőregyenruhában a Chicago Bulls küldöttségéhez az extravagáns lepattanókirály, Dennis Rodman.
A Chicagónál, a Clevelandnél, a Torontónál, a Detroitnál és a Washingtonnál is megforduló 127-szeres válogatott önéletrajza arra a gyakorta elhangzó kérdésre is választ ad, van-e alapja az NBA-t érő drog- és doppingvádaknak.
Cím Dávid Kornél Az egyetlen magyar NBA-játékos
Szerző Dávid Kornél, S. Tóth János
Kiadó Ulpius-ház Könyvkiadó
ISBN 9633831663
Oldalszám 288
Méret[mm] 125 x 200 x 16
Tömeg[g] 340

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!