"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Dárdai Pál könyve

Ár:
3.990 Ft
3.390 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 190210
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Kiadó: Alexandra Kiadó

Leírás és Paraméterek

DÁRDAI Pál könyve      

"A feleségem átnézte az egészet, szóval biztos, hogy normális dolgok vannak a könyvben" – kezdte az ismert mosollyal az arcán Dárdai Pál a budapesti könybemutatóját.   Dárdai Pálkönyve monológ formájában íródott, 302 oldalas és a kötet szerzője Pietsch Tibor, a Nemzeti Sport újságírója.

„Nem terveztem könyvet magamról, de annyian hívtak és próbálkoztak, hogy a végén azt mondtam, csinálja meg Pietsch Tibor. Úgy érzem, jó emberre bíztam, mert remekül megírta.

Dárdai Pál könyvéből megtudhatjuk, hogy 23 évesen a Milan elleni BL-meccsen Demetrio Albertini csúnyán rácsúszott a jobb lábára, azóta egy egészséges bokával játszotta le a karrierjét. Hű társa a fájdalomcsillapító volt. Maradandó sérülése miatt havonta rokkant nyugdíjat folyósít számára a német társadalombiztosító.

Dárdai Pál önéletrajzi könyvénmek kissé csapongó a szerkezete, hiszen néhány oldalon belül a Hertha BSC mostani, a pécsi csapat évtizedekkel ezelőtti, illetve a magyar válogatott közelmúltbeli edzése is feltűnik helyszínként.

Dárdai Pál 1976 március 16.-án született Pécsen. 61 szeres magyar válogatott. 14 éven kersztül 280 alkalommal volt a berlinin Hertha BSC játékosa. A Hertha ikonikus játékosa és klubrekorder. A Hertha történetének legtöbb mérkőzését játszó futballistája.

Dárdai Pál 2011-ben visszavonult a profi labdarúgástól. Pályafutása után a Hertha BSC második csapatánál illetve a berlini utánpótlásban kapott munkát.

2015. február 5-étől a Hertha BSC első csapatának kinevezett vezetőedzője.

2014. október 11-én mutatkozott be a magyar válogatott  ideiglenes szövetségi kapitányaként.

Dárdai Pál önéletrajzi könyvéből megismerhetjük a sportoló hitvallását, a pályafiutását és bepillantahtunk a magánéletébe is. Dárdai Pál könyve rávilágít azokra a sokakat foglalkoztató kérdésekre, megválaszolja, hogyan lesz egy magyar futbalistából sikeres bundesliga edző.

Dárdai Pál könyve végre egy kemdőzetlenül őszinte, szókimondó, külső hatásoktól menytes vélemény a magyar futballról.

Magyarországon hosszú évtizetedk óta először tör ki a futballáz, olyan láz ez amely elkapja a fiatalokat és az idősebbeket, lányokat és fiúkat, a túrórudit és diszkontáruházakat egyaránt. Ismét divatos a nemzeti szín és végre nem a politikai miatt..

Ezt a boldogító változást nagyon nagy részben köszönhetjük Dárdai Pálnak aki lelket és hitett adott a válogatott focistáinknak és velük együtt az országnak is. Ismét megteltek a stadionok, családok mentek ki együtt szórakozni.

2016 a futbalról szól. Beindulnak  a közös szurkolások, a barátoknál, vagy akár egy téren. Közös élményekből és barátságok szövődnek. A futbal boldogságot is hozhat!  Cirkusz kell a népnek, mondták egykoron és mi most kezdjük megérezni, hogy miért.

Dárdai Pál könyve út  a boldogsághoz, de nem csak Pali boldogságához hanem egy ország mosolyához!

 

Dárdai Pál könyvének ott a helye minden futball rajongtó polcán!
 

Kedves Vásárlók!
Az Alexandra Kiadó új kiadványai nem rendelhetőek a boltunkban.

Kiadó Alexandra kiadó
Borító kartonált
Oldal 302
Méret 210 mm x 140 mm x 12 mm
ISBN 9789633578360

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 23.