"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom

Az én utam - Egy határhódító számvetése

3.500 Ft
Cikkszám: 240005
Messner legnagyobb kifejezőerejű interjúinak és személyes vallomásainak áttekintésével a határok meghódítója közelebb kerül hozzánk, mint eddig bármikor.
Szerezhető hűségpontok - csak Sportkonyvek.hu Klub tagoknak: 35
Nem vagy még Sportkonyvek.hu Klubtag?
Csatlakozz *ITT* és élvezd a tagsággal járó előnyöket!
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.500 Ft

Leírás és Paraméterek

"A szabadság, hogy útra keljek, ahová csak akarok."
"Napjainkban a kinti világot műholdak szelik fel teljesen áttekinthető darabokra. Belsőmben azonban még mindig ott lakozik az ismeretlen világ. Tudni akarom, mi történik lelkem beláthatatlan zugaiban. Mit csinálok a sivatagban, ha nincs már több vizem? Mit teszek az Antarktiszon, ha hasadékos környékre érek se előre, se vissza nem tudok menni? Mi történik a sziklafalon, ha elvesztem a kapaszkodót? A válaszokat ezekre és az ehhez hasonló kérdésekre csak úgy kaphatom meg, ha önszántamból lemondok szinte minden technikai eszközről, és egyedül csak magamra számíthatok."
Messner legnagyobb kifejezőerejű interjúinak és személyes vallomásainak áttekintésével a határok meghódítója közelebb kerül hozzánk, mint eddig bármikor.
Reinhold Messner, a magát "határon járóként" meghatározó hegymászó, író és alpesi gazda 1944. szeptember 17-én született Dél- Tirolban, Olaszországban. A hegymászással már 1949-ben kezdett megismerkedni, és 1969 óta száznál is több expedíción vett részt Földünk hegységeiben és sivatagjaiban. Ezek során számos sikeres első megmászást hajtott végre, mind a tizennégy nyolcezres csúcson járt, illetve hosszában áthaladt Grönlandon.
Reinhold Messner sohasem rekordokat kergetett, azt tartotta lényegesnek, hogy lehetőleg érintetlen vidékeken szembesüljön a természet kihívásaival, minimális felszerelést használva. Előadásokat tartott Európa-szerte, az USA-ban, Japánban, Asuztráliában, Dél-Amerikában, dokumentumfilmeket forgatott, és sikkei jelentek meg többek között a Stern, a Spiegel, a GEO, az Epoca, az Espresso és a National Geographic kiadványaiban. Több mint 40 kiadott könyvét számos nyelvre lefordították.
Szerző Reinhold Messner
Kiadó Geographia Kiadó
Eredeti cím Mein Weg
Oldalszám 336
Méret[mm] 121 x 180 x 20
Tömeg[g] 400

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!