"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

Az Aranycsapat elfeledett legendái - Tóth II József és Várhidi Pál élete

Ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 190147
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Aposztróf Kiadó

Leírás és Paraméterek

Az Aranycsapat elfeledett legendái - Tóth II József és Várhidi Pál élete

Buzánszky Jenő elhunytával az Aranycsapat utolsó még élő tagja is eltávozott közülünk, így az Aranycsapat már csak az égi futballpályákon ejti ámulatba a közönséget írták és hangoztatták a média képviselői az Aranycsapat jobbhátvédjének 2015. január 11-én bekövetkezett halála után.
Való igaz, hogy a Londonban világraszóló győzelmet aratott, legendás Aranycsapatunk klasszikus tizenegyének utolsó képviselője is befejezte földi pályafutását. Viszont még ketten élnek azok közül, akik az ötvenes évek utolsó nagy futballsikerének részesei lehettek, akik tagjai voltak a Svájcban világbajnoki ezüstérmet szerzett válogatott keretének.
Tóth II József és Várhidi Pál évekig együtt készült a köztudatban Aranycsapatként emlegetett tizeneggyel, csak apró nüanszokon múlott, hogy őket nem emlegetik a Mágikus Magyarok között. Bár szűkebb környezetükben mindkettőjüket nagy tisztelet övezi, de mégsem kapták meg azt a megbecsülést az elmúlt évtizedekben, mint a többi csapattag, amit egyébként ők is kiérdemeltek.
A könyv a két elfeledett legenda előtt tiszteleg, bepillantást enged abba a korba, amikor még rang volt futballistának lenni Magyarországon.

Cím Az Aranycsapat elfeledett legendái - Tóth II József és Várhidi Pál élete
Szerző Gál László
Kiadó Aposztróf Kiadó
Oldal192
Borító puhatábla
Súly 350 gr
ISBN 9786155056925
Kiadás éve 2015

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!