"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

A vadászat kézikönyve

Saxum Kiadó
3.980 Ft
3.380 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 160002
Könyvünk tömör és lényegre törő, áttekinthető formában tartalmaz minden vadászattal kapcsolatos témát és szakszerű tudásanyagot. A megértést táblázatok, fényképek és grafikonok segítik. az adatokat, tényeket és összefüggéseket is tartalmazó kiadványból az olvasó rövid idő alatt alapos tudásra tehet szert.
Csomagátvételi pont
ÚJ! Csomagátvételi pont Budapest szívében, a Jókai utcában
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
3.980 Ft
3.380 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

A vadászat kézikönyve

Az elismert német vadászati szakember 265 oldalas könyve tömören, kellő alapossággal, jól áttekinthetően 12 fejezetben dolgozza fel a vadászattal kapcsolatos témákat, a 13. fejezet értelmező szakszótárt tartalmaz.
A nagyobb terjedelmű első és második fejezet a vadon élő, vadászható és fontos, nem vadászható szőrmés és szárnyas vadfajokról szól. (A vadfajok meghatározása, korbecslés, élőhely, párzási, vemhességi, ill. kotlási és utódgondozási jellemzők.) A további fejezetek a mmezőgazdasági termelés és erdőgazdálkodás alapvető folyamataira, a vadászterületek kialakítására, a növény és állatállomány ápolására térnek ki. Önálló fejezetek foglalkoznak a vadászkutyákkal, természetvédelemmel, vadászpuskákkal és a vadászati hagyományokkal.
A könyv tartalmazza a magyarországi vonatkozásokat és magyar jogszabályokat is.  Hiánypótló, hasonló jellegű könyv nincs a magyar könyvpiacon.
Könyvünk tömör és lényegre törő, áttekinthető formában tartalmaz minden vadászattal kapcsolatos témát és szakszerű tudásanyagot. A megértést táblázatok, fényképek és grafikonok segítik. az adatokat, tényeket és összefüggéseket is tartalmazó kiadványból az olvasó rövid idő alatt alapos tudásra tehet szert. Nemcsak a vadászok, de a természet iránt érdeklődők is gazdag képet kapnak az erdő-mező állatairól, életmódjukról. Hasznos kézikönyv: naprakész, tényszerű vadászati ismeretek, vadászvizsga előtt állóknak ideális segédeszköz a tananyag átismétléséhez. A sikeres vizsga után a gyakorlatban is jól használható tudástár - akár útközben is forgatható.

A vadászat kézikönyve

Cím A vadászat kézikönyve
Szerző Bruno Hespeler
Kiadó Saxum Kiadó
Eredeti cím Jagdwissen kompakt
ISBN 9632482118
Oldalszám 258
Méret[mm] 145 x 210 x 18
Tömeg[g] 610

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!