"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

A vadászat kézikönyve

Saxum Kiadó
3.980 Ft
3.380 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 160002
Könyvünk tömör és lényegre törő, áttekinthető formában tartalmaz minden vadászattal kapcsolatos témát és szakszerű tudásanyagot. A megértést táblázatok, fényképek és grafikonok segítik. az adatokat, tényeket és összefüggéseket is tartalmazó kiadványból az olvasó rövid idő alatt alapos tudásra tehet szert.
Ajándék!
Most minden vásárlásod mellé ajándék magazinnal lepünk meg
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
3.980 Ft
3.380 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

A vadászat kézikönyve

Az elismert német vadászati szakember 265 oldalas könyve tömören, kellő alapossággal, jól áttekinthetően 12 fejezetben dolgozza fel a vadászattal kapcsolatos témákat, a 13. fejezet értelmező szakszótárt tartalmaz.
A nagyobb terjedelmű első és második fejezet a vadon élő, vadászható és fontos, nem vadászható szőrmés és szárnyas vadfajokról szól. (A vadfajok meghatározása, korbecslés, élőhely, párzási, vemhességi, ill. kotlási és utódgondozási jellemzők.) A további fejezetek a mmezőgazdasági termelés és erdőgazdálkodás alapvető folyamataira, a vadászterületek kialakítására, a növény és állatállomány ápolására térnek ki. Önálló fejezetek foglalkoznak a vadászkutyákkal, természetvédelemmel, vadászpuskákkal és a vadászati hagyományokkal.
A könyv tartalmazza a magyarországi vonatkozásokat és magyar jogszabályokat is.  Hiánypótló, hasonló jellegű könyv nincs a magyar könyvpiacon.
Könyvünk tömör és lényegre törő, áttekinthető formában tartalmaz minden vadászattal kapcsolatos témát és szakszerű tudásanyagot. A megértést táblázatok, fényképek és grafikonok segítik. az adatokat, tényeket és összefüggéseket is tartalmazó kiadványból az olvasó rövid idő alatt alapos tudásra tehet szert. Nemcsak a vadászok, de a természet iránt érdeklődők is gazdag képet kapnak az erdő-mező állatairól, életmódjukról. Hasznos kézikönyv: naprakész, tényszerű vadászati ismeretek, vadászvizsga előtt állóknak ideális segédeszköz a tananyag átismétléséhez. A sikeres vizsga után a gyakorlatban is jól használható tudástár - akár útközben is forgatható.

A vadászat kézikönyve

Cím A vadászat kézikönyve
Szerző Bruno Hespeler
Kiadó Saxum Kiadó
Eredeti cím Jagdwissen kompakt
ISBN 9632482118
Oldalszám 258
Méret[mm] 145 x 210 x 18
Tömeg[g] 610

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!