"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

A spártai módszer – Dave Randolph

2.880 Ft
2.440 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 260002
ELÉG ERŐS VAGY AHHOZ, HOGY MEGÁLLÍTS EGY EGÉSZ HADSEREGET?
A könyvben szereplő intenzív edzésprogrammal edzett és mentálisan erős leszel, mint a történelem leghősiesebb harcosai. A spártai harcos edzéssel akkora izomerőre és állóképességre tehetsz szert, amivel kiállod majd a program legnehezebb, végső próbáját, a "300-at".
Csomagátvételi pont
ÚJ! Csomagátvételi pont Budapest szívében, a Jókai utcában
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Fáma futár, DPD futár és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
2.880 Ft
2.440 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

A spártai módszer eddig nem tapasztalt kihívás elé állít: nem engedi, hogy a tested bármihez is hozzászokjon. Már egy hónap alatt harcos válhat belőled, pár hónap után pedig igazi spártai!
A gyakorlatok szisztematikusan egymásra épülnek, fokozatosan nehezedő terhelést ad, különböző programokkal, edzésszintednek megfelelően.
Az edzés gerincét hat gyakorlat képezi: húzódzkodás, felhúzás, fekvőtámasz, zsámolyra ugrás, ablaktörlő, illetve padlóról felrántás és nyomás, de a könyv bemutatja az ezeket előkészítő gyakorlatokat is. Mire a program végére érsz, az általános fizikai felkészültséged alkalmassá tesz bármilyen sporttevékenység végzésére vagy bármely harcművészet elsajátítására.

A könyv nem pusztán gyakorlatok gyűjteménye, hanem fontos tanácsokkal lát el az aktív pihenéssel, a sérülések megelőzésével és a táplálkozással kapcsolatban is. Így egészséges maradsz, mindent megadsz a testednek, amire szüksége van, miközben áttöröd a saját korlátaidat, és az edzettség új, még magasabb szintjére lépsz.
Kiadó Magnólia
Szerző Dave Randolph
ISBN 6155442353
Oldalszám 160
Méret[mm] 190 x 229 x 13
Tömeg[g] 450

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!