"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

A Pepita Kódex

3.650 Ft
3.100 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 220001
A Pepita Kódex" egy sakkmese, és annál még jóval több is. Pepitaország történetén keresztül a kezdő sakkozó gyerekek megismerkedhetnek a sakkjáték alapelemeivel, a lépésekkel és a szabályokkal.
Érintésmentes kiszállítási lehetőség
Megbízható GLS futárszolgálat, valamint GLS és Foxpost csomagpont
Bankkártyás fizetési mód
Webáruházunkban akár bankkártyával is fizethetsz
Ingyenes személyes átvételi lehetőség
Vedd át csomagodat Budapest szívében plusz költség nélkül!
3.650 Ft
3.100 Ft
Kedvezmény: 15%

Leírás és Paraméterek

"A Pepita Kódex" egy sakkmese, és annál még jóval több is. Pepitaország történetén keresztül a kezdő sakkozó gyerekek megismerkedhetnek a sakkjáték alapelemeivel, a lépésekkel és a szabályokkal.
Kesermag, a gonosz varázsló gondoskodik az izgalmakról, és arról, hogy senki ne lépkedhessen összevissza Pepitamezőn. Rajta kívül még számos színes karakter és történet segíti a gyerekeket, hogy minél jobban megértsék a sakkot felépítő elemeket.##
Szülőknek és pedagógusoknak kézzelfogható segítséget nyújt abban, hogy minél könnyebben át tudják adni a sakkjáték alapjait és legfőképpen e játék szeretetét a gyerekeknek.
"A Pepita Kódex" ismeretanyaga az akkreditált pedagógus-továbbképzés tanmenetére épült, és a gyakorlati oktatás során már bizonyított.
Az egyes epizódok kiegészülnek szabályleírásokkal, sakktáblán játszható játékokkal és hasznos tanácsokkal is, így nemcsak mesekönyv és tankönyv, hanem játékgyűjtemény is egyben.
Szerző Peksa Kamilla, Fehér Zsuzsa
Kiadó Bagira Oktatási és Sport Közhasznú Egyesület
ISBN 9789630870870
Oldalszám 132
Méret[mm] 220 x 220 x 10
Tömeg[g] 510

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!