"Az oldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi tájékoztató rendelkezései szerint.

Elfogadom
Termékek Menü
+36 70 273 1931

A kosárlabda története Pécs-Baranya 1930-1969

Cikkszám: 180007
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiadó: Virágmandula Kft.

Leírás és Paraméterek

"Kedves Olvasó!
Nem regényt, vagy verseskötetet tart most a kezében. Ez csak egy gyűjtemény, mely a baranyai kosárlabda történetét igyekszik bemutatni egészen a kezdetektől, az első tétova kísérletektől, a bajnokságok beindításán keresztül napjainkig.
Sok embernek kell kifejeznem köszönetemet e mű elkészüléséért. Voltak, akik visszaemlékezésekkel, voltak, akik dokumentumokkal segítették elő munkámat.
Korábbi munkahelyeimen -MÉV, Tüzép, VOLÁN, Zobák, Posta- munkatársaim minden segítséget megadtak, hogy kedvenc időtöltésemnek hódolhassak. A kosárlabda révén rengeteg élményhez jutottam, sok ismerőst, köztük barátokat szereztem.
De engedjék meg, hogy külön köszönetet mondjak feleségemnek, aki évtizedeken keresztül elviselte, sőt támogatta a másik nagy szerelmem -a kosárlabda- iránti elkötelezettségemet. Ez késztetett e mű megírására. A kosárlabdában, mint játékos, edző, játékvezető és szövetségi aktivista tevékenykedem immár ötven éve. E csodálatos játék iránti elhivatottságomat, kedvenc sportágam ismereteit szeretném megosztani Önökkel.
Jó olvasást, kellemes szórakozást kívánok!" (a Szerző)
Szerző Cserkuti András
Kiadó Virágmandula Kft
EAN 9789630803472
ISBN 9630803472
Oldalszám 504
Méret[mm] 171 x 240 x 26
Tömeg[g] 1020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!